+32(0)3/766.06.46 +32 (0)476.40.26.93
  • Wordt u ook zo moe van al dat papierwerk ?
  • Wordt u al een dagje ouder en heeft u graag ondersteuning bij het uitzoeken en bijhouden van alle belangrijke documenten ?
  • Start u binnenkort uw eigen zaak ?

Zoekt u assistentie voor uw administratie of voor de opmaak van uw businessplan?

Wij geven administratieve ondersteuning bij financiële en fiscale vragen van particulieren en zelfstandigen.

Kennismakingsgesprek gratis. Bij effectieve opdracht 75 Euro/uur – BTW excl.  (of indien gewenst prijs voor behandeling van het ganse dossier).

Voor meer infomatie kan u bellen naar GSM 0476 40 26 93.

Papieren/documenten ordenen

Is uw administratie een chaos, liggen uw papieren in een schoenendoos, verspreid in kasten of hier en daar door uw ganse huis, en wilt u nu eindelijk eens alles op orde brengen? 
Bent u weer op zoek geweest naar bijv. uw verzekerings-, hypotheek-, belasting- of bankpapieren en heeft u daar uren, misschien wel dagen naar gezocht, dan is het nu tijd om aan een grote schoonmaakactie te beginnen. Wij helpen u om weer overzicht en structuur te brengen in uw papierwerk.

Hulp bij invullen aangifte belastingen voor particulieren

Heeft u graag hulp bij het invullen van  uw belastingaangifte? Afhankelijk van de complexiteit van uw persoonlijke situatie kunnen wij uw aangifte invullen voor een forfait tussen 75 Euro en 150 Euro (BTW excl.) 

Hulp bij administratie van ouderen

Met het ouder worden kan het gebeuren dat u het moeilijk krijgt om uw administratie op orde te brengen en te houden. De vele formulieren, afschriften en rekeningen die we in deze moderne wereld in onze brievenbus krijgen, maken het soms zwaar om door de bomen het bos nog te zien. Wij geven graag ondersteuning aan huis voor ouderen die ondervinden dat deze taak te zwaar is geworden. Indien nodig kunnen we u ook helpen bij de voorbereiding van een testament, schenking, wijziging van een huwelijkscontract,....

Voeren van een telefoongesprek

Mocht u er tegen op zien om een telefoongesprek te voeren met organisaties, instanties,...of u heeft een vraag waar u mee zit, een verzoek dat u wilt indienen, een klacht die u wilt voorleggen, dan kunt u ons inschakelen om dit telefoongesprek voor u te doen.

Uitzoekwerk op diverse gebieden

Stel u zit met een probleem, u weet niet waar u moet beginnen, en u heeft hierbij hulp nodig? Bel of mail ons dan gerust.

Orde brengen in uw financiële zaken

Heeft u zoveel rekeningen en weet u niet meer wat u als eerste moet doen, wat u als eerste moet betalen? Zit u met de handen in het haar? Dan kunnen wij in gezamenlijk overleg uw financiën overlopen en alles overzichtelijk voorstellen.

Assistentie voor de starter bij het samenstellen van businessplan en financieel plan 

Ben je een startende ondernemer en zoek je hulp om een samenvatting te maken voor je businessplan van de activiteiten, gevaren en opportuniteiten voor je onderneming? Samen zetten we bovendien de cijfers op een rij om te zien of uw project financieel haalbaar is.

Online reserveren

  • Toon beschikbaarheid
  • Online reserveren via beveiligde verbinding
  • Rechtstreeks boeken
  • Altijd de beste tarieven
  • Geen reserveringskosten

Meer...

Bed&Breakfast Kasteel De Windt

Ludwig Steenssens – Anne Van den Broeck

Gyselstraat 47
9100 Sint-Niklaas (Nieuwkerken-Waas)
+32(0)3/766.06.46
+32 (0)476.40.26.93

CONTACT
© 2010-2022 Bed and Breakfast Kasteel De Windt, 9100 Sint-Niklaas Nieuwkerken-Waas