+32(0)3/766.06.46 +32 (0)476.40.26.93

Bed and Breakfast ***

Bed and Breakfast Kasteel De Windt biedt u ouderwetse Vlaamse gastvrijheid in een exclusief kader!

Check-in / Check-out

Inchecken kan tussen 15.00 uur en 21.00 uur. Het uur van uw aankomst wordt afgesproken bij het bevestigen van uw boeking. Om praktische redenen vragen wij u om, mocht omwille van omstandigheden (vertraging,...) het afgesproken uur niet haalbaar blijken, ons hiervan tijdig op de hoogte te stellen. Op uw vertrekdag verzoeken wij u  vriendelijk om voor 11.00 uur uw kamer vrij te maken.

B&B De Windt  is rookvrij.  Roken is enkel toegestaan in de tuin.

Ontbijt

Het ontbijt wordt geserveerd op weekdagen van 07.15 uur tot 09.30 uur en in het weekend van 08.00 uur tot 10.30 uur. Standaard serveren wij het ontbijt in de antichambre in het hoofdgebouw. Indien U dit wenst kan U  ook ontbijten op uw kamer of in de tuin (als het weer het toelaat).

Parking

Parkeren nabij de B&B is mogelijk.

Internet

Gratis draadloos internet voor onze gasten (beperkte bandbreedte)

Diner

Bent u op zoek naar een goed adres om heerlijk te dineren tijdens uw verblijf? Bij check-in bevelen wij u graag enkele adressen aan. Indien gewenst voorzien we vervoer van en naar de door u gekozen gelegenheid.

 

PRIVACYVERKLARING

Wij vinden jouw privacy belangrijk en voeren dan ook een privacybeleid in overeenstemming met de Europese privacywetgeving die sinds mei 2018 van kracht is.

Om jouw verblijf optimaal voor te bereiden en te laten verlopen, vragen wij bij reservatie of contactname enkele persoonsgegevens op. Persoonsgegevens zijn gegevens die informatie geven over jou als natuurlijk persoon zoals een naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer. Deze gegevens worden bijgehouden in onze reservatiekalender zodat wij jou kunnen identificeren en contacteren indien nodig( bijvoorbeeld in een noodgeval, bij een dubbele boeking, bij niet-betaling van een factuur, ....). Als je ons persoonsgegevens verstrekt, bewaren wij deze in een beveiligde omgeving die niet voor derden toegankelijk is. Wij gebruiken deze informatie niet voor andere doeleinden of om je andere informatie te versturen zoals een nieuwsbrief. Wij geven deze informatie niet door aan derden, tenzij de wet ons dit verplicht, in geval van uitdrukkelijk verzoek van de gerechtelijke autoriteiten of politiediensten of als dit geanonimiseerd kan gebeuren (bijvoorbeeld bij het overmaken van vragenlijsten of statistieken). Wij bewaren jouw gegevens zo lang dit noodzakelijk is voor de administratieve afhandeling van onze reservaties en boekhouding.

Je hebt steeds het recht ons te vragen welke persoonsgegevens wij verwerken. Deze informatie wordt kosteloos verstrekt behoudens in geval van ongegronde of buitensporige verzoeken (bijvoorbeeld herhaaldelijk om dezelfde informatie verzoeken). In dat geval kunnen we weigeren gevolg te geven aan het verzoek of een redelijke vergoeding aanrekenen. Je mag ons steeds verzoeken de gegevens die je ons hebt verstrekt aan te vullen, te verbeteren of te verwijderen waarbij je aangeeft welke wijzigingen je wenst. De gevraagde wijzigingen worden binnen een termijn van vier weken verwerkt. Wij zullen alle redelijke inspanningen leveren om je tegemoet te komen op voorwaarde dat dit in overeenstemming is met de toepasselijke wetten en voorschriften. Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) als je van mening bent dat wij de geldende Belgische en Europese privacywetgeving niet naleven.

 

Online reserveren

  • Toon beschikbaarheid
  • Online reserveren via beveiligde verbinding
  • Rechtstreeks boeken
  • Altijd de beste tarieven
  • Geen reserveringskosten

Faciliteiten

Bed&Breakfast Kasteel De Windt

Ludwig Steenssens – Anne Van den Broeck

Gyselstraat 47
9100 Sint-Niklaas (Nieuwkerken-Waas)
+32(0)3/766.06.46
+32 (0)476.40.26.93

CONTACT
Geen evenementen
© 2010-2023 Bed and Breakfast Kasteel De Windt, 9100 Sint-Niklaas Nieuwkerken-Waas